About Me

Madeleine Diamant

Mitt fotograferande startade när den lilla hästtokiga Madde gång på gång tog med sin sin kamera till ridskolan och fotade allt och alla, väldigt ofta var det närbilder på hästarnas ögon eller så fick mina vänner hela tiden ställa sig och posera tillsammans med sin favorithäst. Sådär kunde vi hålla på länge! Och vilken tur att jag inte tröttnade, för senare spenderade jag timmar sittandes i gräset utanför ridbanor där tävlingar hölls, ryttare efter ryttare blev fotograferade och sedan redigerade för att sedan säljas (för en liten peng), det blev en hobby. En hobby som efter ett tag blev ett företag, diamantfoto. Vem hade trott det då? Ja inte jag!

Nu jobbar jag heltid som bostafsfotograf hos SBphoto och driver mitt egna företag på sidan av. Självklart är det inte enbart hästfotograferande jag håller på med, jag är alltid öppen för nya utmaningar!

Scroll Down

Balousan

Ålder: 15 år

Ras: Oldenburger

Stam: Baloubet du Rouet - Sandro

Gren: Hoppning

Favoritgodis: Äpplen, men hon har nyligen upptäckt att digestivekex är det bästa som finns!

Madeleine

Utöver mitt egna företagande så bor jag på en liten hästgård utanför Uppsala, där står det just nu 4 hästar som vi äger (mamma, pappa jag och min syster).

Storhästen på gården, hela 174cm i mkh, är min storhäst Balousan. Hon har lärt mig otroligt mycket och just nu tävlar vi i hoppning upp till 130cm.

Utöver henne har vi två shettisar (Oboy & Baron) och en ponny (Rips Sir Ivanhoe).

Det finns helt klart alltid något att göra!

© Madeleine Diamant

Godkänd för F-skattesedel

All olovlig användning faktureras
diamantfoto@outlook.com

Uppsala

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon