HUR BETALAR JAG?

Betalningen sker via faktura som skickas allt från dagen innan till dagen efter (det varierar utefter hur mycket jobb jag har). Avbokning sker senast 48h innan bokad fotografering, sker det efter det så blir du skyldig att betala 20% av fotograferingens kostnad.

HUR FÅR JAG BILDERNA LEVERERADE?

Jag levererar mina bilder antingen genom wetransfer, där får du en komprimerad mapp som du sedan laddar ned till din dator eller mobil. Men det går även att ordna bilderna på ett USB-minne, då blir det 300kr i tillägg för minnet samt tillägg med ev. frakt. Vi kommer överens om det i bokningen.

FÅR JAG POSTA BILDERNA PÅ SOCIALA MEDIER?

Absolut får du det! Jag ser helst att mitt namn nämns i samband med bilden, det är inget måste men något jag föredrar.

VAD SKA JAG FÖRBEREDA INNAN EN FOTOGRAFERING?

Ska jag fota dig och din häst föredrar jag att allt redan är klart när jag anländer så vi kan börja på en gång. En ren häst är alltid ett plus, det går att göra mycket i redigeringen efter men för att spara mig den tiden samt att få den perfekta glansen i bilderna är det bäst om du gör rent ordentligt.

KAN JAG SKRIVA UT MINA BILDER 

Om det är någon bil du gillar lite extra efter våran fotografering och som du gärna vill skriva ut, tillkommer det extra kostnader. Kontakta mig för prislista.

© Madeleine Diamant

Godkänd för F-skattesedel

All olovlig användning faktureras
diamantfoto@outlook.com

Uppsala

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon